728x90 AdSpace

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ads[none]

Ads[none]

30 Ιουνίου 2016

Πραγματοποιηθείσα επίσκεψη ΥΦΥΠΕΞ, Δ. Μάρδα, στο Ισραήλ

O Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, κ. Δ. Μάρδας, επισκέφθηκε το Ισραήλ, το χρονικό διάστημα 28-30 Ιουνίου 2016. Στρατηγικός στόχος του ταξιδιού του κ. Υφυπουργού, αποτέλεσε η ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας του ελληνικού κατασκευαστικού κλάδου. Για τον σκοπό αυτό, ο κ. ΥΦΥΠΕΞ, πραγματοποίησε σειρά επαφών με κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς (μεγάλες κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρίες, υπεύθυνους πολεοδομικού σχεδιασμού και κέντρα έρευνας και ανάπτυξης τεχνογνωσίας) της εκεί κατασκευαστικής αγοράς.

Ιδιαίτερα εποικοδομητική υπήρξε η συνάντηση με τον επικεφαλής Οικιστικής Πολιτικής και Υποδομών του ισραηλινού Υπουργείου Οικονομικών κ. Avigdor Itchaky, καθώς και με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Κατασκευών κ. Eshel Armoni, με τους οποίους διερευνήθηκαν τρόπουι συνεργασίας, καθώς και από κοινού συμμετοχής, ελληνικών και ισραηλινών εταιριών σε δημόσια και ιδιωτικά έργα. Ακόμη, εξετάστηκε η δυνατότητα διοργάνωσης επιχειρηματικής αποστολής κατασκευαστικών εταιρειών από την Ελλάδα στο Ισραήλ το προσεχές φθινόπωρο.

Τέλος, ο κ. Μάρδας, επισκέφθηκε και το Γενικό Προξενείο Ιεροσολύμων, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την πραγματοποίηση επιχειρηματικής αποστολής με συναφούς αντικειμένου και στην Παλαιστίνη, εντός του τρέχοντος έτους.
Πραγματοποιηθείσα επίσκεψη ΥΦΥΠΕΞ, Δ. Μάρδα, στο Ισραήλ Reviewed by on Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2016 Rating: 5 O Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, κ. Δ. Μάρδας, επισκέφθηκε το Ισραήλ, το χρονικό διάστημα 28-30 ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ads[none]