728x90 AdSpace

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ads[none]

Ads[none]

29 Ιουνίου 2016

Ταξιδιωτική σύσταση από το βρετανικό ΥΠΕΞ

«Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα είστε σε θέση να ανταλλάσσετε στερλίνες σε ευρώ στην Ελλάδα», ενημερώνει τους Βρετανούς που πρόκειται να επισκεφθούν τη χώρα μας για τις διακοπές τους το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Με την επικαιροποιημένη, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ταξιδιωτική του σύσταση για την Ελλάδα, το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας πληροφορεί τους Βρετανούς ότι μπορούν να κάνουν ανάληψη μετρητών με τη χρήση της κάρτας τους που έχουν εκδώσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παράλληλα, στην ταξιδιωτική σύσταση επισημαίνεται ότι υπήρξε δραματική αύξηση του αριθμού των μεταναστών και των προσφύγων που φθάνουν στα ελληνικά νησιά, συμπεριλαμβανομένων της Λέσβου, της Κω και της Σάμου. Όμως προσθέτει ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τυχόν ιδιαίτερους κινδύνους για τους Βρετανούς υπηκόους που επισκέπτονται αυτά τα νησιά.
Ταξιδιωτική σύσταση από το βρετανικό ΥΠΕΞ Reviewed by on Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016 Rating: 5 «Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα είστε σε θέση να ανταλλάσσετε στερλίνες σε ευρώ στην Ελλάδα», ενημερώνει τους Βρετανούς που πρόκειται ν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ads[none]