728x90 AdSpace

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ads[none]

Ads[none]

23 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με τον Υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ, Ν. Poposki

 Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, με τον Υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ, κ. Nikola Poposki.
 
Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλή ατμόσφαιρα, οι δύο Υπουργοί εστίασαν στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και στην πορεία υλοποίησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.
 
Τέλος, οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών, συζήτησαν για την δεύτερη τετραμερή συνάντηση, μεταξύ της Ελλάδας, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και της πΓΔΜ, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, τον προσεχή Οκτώβριο με συμμετοχή των Υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών των τεσσάρων χωρών.
Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με τον Υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ, Ν. Poposki Reviewed by on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2016 Rating: 5  Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ads[none]