728x90 AdSpace

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ads[none]

Ads[none]

29 Δεκεμβρίου 2016

Θράκη: Ξεσηκώθηκαν οι τουρκόφιλοι μετά τη σύλληψη δημάρχου

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς στη Θράκη, όπου οι τουρκόφιλοι προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν... ήρωα τον δήμαρχο Ιάσμου Ισμέτ Καντί, που συνελήφθη να οδηγεί το υπηρεσιακό όχημα του δήμου παράνομα και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο Ροδόπης σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με αναστολή!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό, ο δήμαρχος ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι μόλις είχε μεταφέρει τα παιδιά του σε νηπιαγωγείο στον Μίσχο και κατευθυνόταν πίσω στο δημαρχείο.

Στη διαδρομή της επιστροφής οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα για έλεγχο και, διαπιστώνοντας την παράνομη κίνηση του οχήματος, καθώς το υπηρεσιακό αυτοκίνητο κινήθηκε χωρίς διαταγή πορείας, συνέλαβαν τον δήμαρχο και τον οδήγησαν στο Αυτόφωρο. Η εξέλιξη έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους κύκλους των τουρκόφιλων, που προφανώς για ίδιους λόγους θέλουν να παρουσιάσουν σαν ήρωα της τουρκικής μειονότητας τον Καντί. Σύσσωμοι οι τουρκόψυχοι παράγοντες, μεταξύ των οποίων ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης και ο Τούρκος πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί, έχουν εκδώσει ανακοινώσεις στήριξης του Καντί, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή σκληρότητα από πλευράς του ελληνικού κράτους», όπως επίσης και για «καταπίεση και ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στην τουρκική μειονότητα».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», ο κ. Ισμέτ φέρεται ότι είχε όντως πραγματοποιήσει τη διαδρομή για να αφήσει τα παιδιά του στον Μίσχο, όπου ωστόσο λειτουργεί παράνομο νηπιαγωγείο, με τις... ευλογίες του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής.

Δημοκρατία
Θράκη: Ξεσηκώθηκαν οι τουρκόφιλοι μετά τη σύλληψη δημάρχου Reviewed by on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2016 Rating: 5 Χριστουγεννιάτικος μποναμάς στη Θράκη, όπου οι τουρκόφιλοι προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν... ήρωα τον δήμαρχο Ιάσμου Ισμέτ Καντί, που συνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ads[none]