728x90 AdSpace

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ads[none]

Ads[none]

29 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Στο στάδιο της τροχοδρόμησης αναβλήθηκε η πτήση του ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά για το «Ατατούρκ»



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «The Greek Diplomacy», η πτήση του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, για το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ατατούρκ» ακυρώθηκε κατά το στάδιο της τροχοδρόμησης.

Το αεροπλάνο της Turkish Airlines βρισκόταν στο στάδιο της απογείωσης, όταν ο πύργος ελέγχου επικοινώνησε με τους πιλότους του αεροσκάφους για να τους ανακοινώσει τη ματαίωση της πτήσης λόγω τρομοκρατικής επίθεσης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, πως εάν η πτήση είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσει κατά 60 λεπτά νωρίτερα, η αποστολή του Υπουργείου Εξωτερικών θα βρισκόταν στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» την ώρα της έκρηξης.

Η Κωνσταντινούπολη ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός του υπουργού Ν. Κοτζιά στο προγραμματισμένο διπλωματικό ταξίδι του στο Βιετνάμ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Στο στάδιο της τροχοδρόμησης αναβλήθηκε η πτήση του ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά για το «Ατατούρκ» Reviewed by on Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016 Rating: 5 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του « The Greek Diplomacy », η πτήση του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ads[none]