728x90 AdSpace

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ads[none]

Ads[none]

27 Οκτωβρίου 2016

Επί τάπητος οι ελληνορωσικές σχέσεις

Στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος του Έτους Ελλάδας - Ρωσίας 2016 πραγματοποιείται την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη το 4ο Ελληνορωσικό Κοινωνικό Φόρουμ στην Αθήνα από το Ίδρυμα Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας», η Ελληνορωσική Λέσχη «Διάλογος» σε συνεργασία με την Pommel Holdings Inc. και την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ). Η εκδήλωση βρίσκεται υπό την αιγίδα των υπουργείων Εξωτερικών της Ελλάδας και της Ρωσίας και της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα.

Στόχος του φόρουμ είναι να συμβάλει στην περαιτέρω σύσφιγξη των διαχρονικών σχέσεων με τη Ρωσία, τόσο σε πολιτιστικό και διπλωματικό επίπεδο όσο και στο φλέγον θέμα της οικονομικής συνεργασίας, λόγω της παγκόσμιας ύφεσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η οικονομία σήμερα. Το απόγευμα της Τετάρτης στο φόρουμ θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Ρώσος και ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ και Νίκος Κοτζιάς.
 
Αυγή
Επί τάπητος οι ελληνορωσικές σχέσεις Reviewed by on Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2016 Rating: 5 Στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος του Έτους Ελλάδας - Ρωσίας 2016 πραγματοποιείται την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη το 4ο Ελληνορωσικό Κ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ads[none]