728x90 AdSpace

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ads[none]

Ads[none]

26 Οκτωβρίου 2016

Μπαράζ ταξιδιών από τον Κοτζιά

Mε συγκεκριμένο σχέδιο, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προγραμματίζει μπαράζ διπλωματικών ταξιδιών εκτός των ελληνικών συνόρων το προσεχές διάστημα (θεωρώντας προφανώς ότι ο επικείμενος ανασχηματισμός δεν τον αφορά). Ο Έλληνας ΥΠΕΞ αναμένεται, πιο συγκεκριμένα, να επισκεφθεί τον Λίβανο στις 9 Νοεμβρίου, τη Λιβύη στις 28-29 Νοεμβρίου (όπου στόχος της Αθήνας είναι να επαναλειτουργήσει η ελληνική πρεσβεία), αλλά και την Τουρκία. Στην Τουρκία αναμένεται να βρεθεί κάποια στιγμή επίσης μέσα στον Νοέμβριο για επαφές με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, επαφές που να υπενθυμίσουμε ότι έρχονται σε συνέχεια της πλούσιας σε συμβολισμούς συνάντησης που είχαν οι δύο υπουργοί στην Κρήτη τον περασμένο Αύγουστο.

Η επίσκεψη Λαβρόφ 1 και 2 Νοεμβρίου

Αλλά και εντός των ελληνικών συνόρων αναμένεται μπαράζ ελεύσεων από το εξωτερικό, με πρώτη στη σειρά την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, στην Αθήνα το διήμερο 1 - 2 Νοεμβρίου.

Ο Ρώσος, n επίσκεψη του οποίου αναμένεται να περιστραφεί γύρω από το Κυπριακό, πρόκειται μάλιστα, κατά την παραμονή του εδώ, να αναγορευτεί και διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ακολουθεί ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών στις 3 Νοεμβρίου και φυσικά ο πρόεδρος Ομπάμα στις 15 - 16 του ίδιου μήνα.
 
Μπαράζ ταξιδιών από τον Κοτζιά Reviewed by on Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016 Rating: 5 Mε συγκεκριμένο σχέδιο, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προγραμματίζει μπαράζ διπλωματικών ταξιδιών εκτός των ελληνικών συνόρων το πρ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ads[none]