728x90 AdSpace

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ads[none]

Ads[none]

30 Νοεμβρίου 2016

Ρεπορτάζ της εκπομπής «ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ» της ΕΡΤ για το Κυπριακό και την υπονόμευση της στάσης του ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά

Στην  εκπομπή της ΕΡΤ, «ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ», ο Σ. Κοτρώτσος (εκ των δημοσιογράφων - παρουσιαστών της εκπομπής) σχολίασε για το Κυπριακό και την υπονόμευση της στάσης του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά:

«Με αφορμή όσα έχουν συζητηθεί τις τελευταίες μέρες για το πόσο εύκολα διχαζόμαστε ακόμα και σε θέματα που θα έπρεπε να υπάρχει αρραγές μέτωπο) υπονομεύθηκε τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις του Κυπριακού, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών ο κ. Νίκος Κοτζιάς και υπονομεύθηκε και από πολιτικά πρόσωπα στη Λευκωσία και στην Αθήνα και από μέσα ενημέρωσης αναφέρονται εντός εισαγωγικών στον Έλληνα Υπουργο Εξωτερικών για το αν αυτός έφταιγε για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων.

Αυτή η είδηση, η πληροφορία, ξεκίνησε από τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και αναπαρήχθη μετά και έγινε και στη Λευκωσία και στην Αθήνα.

Για να είμαστε σαφείς, αυτοί που ξέρουν, ο Κοτζιάς έσωσε την διαπραγμάτευση, γιατί θα περνούσαν πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε να περάσουν και ιδού που δικαιώνεται και επαληθεύεται τώρα από τη στιγμή που ο Ερντογάν βάζει τα ζητήματα τα οποία υποτίθεται θα περνούσαν από το παράθυρο..»
Ρεπορτάζ της εκπομπής «ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ» της ΕΡΤ για το Κυπριακό και την υπονόμευση της στάσης του ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά Reviewed by on Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2016 Rating: 5 Στην  εκπομπή της ΕΡΤ, «ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ», ο Σ. Κοτρώτσος (εκ των δημοσιογράφων - παρουσιαστών της εκπομπής) σχολίασε για το Κυπριακό και...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ads[none]